Ekipa

Naši trenerji so usposobljeni na najvišjem nivoju, imajo tudi izreden čut za ljudi – veselijo se vsakega izziva, tudi najtežjega!!

TEO MASTEN

Vodja in ustanovitelj TBOX centra

Teo Masten je idejni vodja in pogon za vse kar se zgodi v naši telovadnici. Šport je oboževal že kot otrok in nič čudnega, da je ljubezen do športa prerasla v resno trenersko delo. Kot otrok in mladostnik se je resno ukvarjal z nogometom nakar ga je poškodba (ruptura) križne vezi ustavila na njegovi športni poti. Ravno poškodba ga je vodila v funkcionalno telovadnico in naposled v delo, ki ga z velikim veseljem opravlja še danes. 

Njegovo vodilo do uspeha sta strokovno znanje in čut do ljudi. Veseli se vsakega izziva tako, da zanj in njegove varovance ni nemogočih stvari.

BOŠTJAN HOLOBAR

Boštjan posebno pozornost posveča kakovostni izvedbi vaj in zabavnemu vzdušju v telovadnici. V ospredje postavi celosten razvoj telesnih sposobnosti in znanje iz študija kineziologije uporablja za odpravo težav in bolečin, ki izhajajo iz slabe drže ali napačnih gibalnih vzorcev.

V primeru poškodbe ali drugih omejitvenih dejavnikov lahko vedno računaš na nasvete za boljše in hitrejše okrevanje.

S svojim zagonom, veseljem do gibanja in pozitivno energijo se je močno povezal s člani tako v telovadnici kot izven nje.

Z močnim glasom, ki se ga sliši že s parkirišča pa poskrbi za ekstra motivacijo tudi med najtežjimi treningi.

PATRIK PRIBAC

Patrik skrbi za red in disciplino, da bodo odvečni kilogrami že enkrat mimo.

Tekmovalni duh je v njemu prisoten že od malih nog. Kot mladinec si je izboril 6.mesto na evropskem prvenstvu v veslanju. Šolanje za prehranskega svetovalca ga je le za trenutek zaustavilo od njegove športne misije. Med Covidom se mu je ojačala ponovna želja po treningih, zato si je doma naredil fitnes, kjer je preživel celotno epidemijo. V iskanju še boljšega sebe je naletel na TBOX. Teo je v njemu videl potencial in mu ponudil priložnost, da deli znanje še ostalim članom. Z velikim ponosom je sprejel izziv in postal trener.

Sam se dobro zaveda in v telovadnici vedno odmeva, da sta predanosti in trdo delo edina pot do uspeha.

PRIJAVI SE NA
BREZPLAČEN TRENING

Pridi na brezplačen poskusni trening, skleni prijateljstva in hitro pridobi kondicijo!