Z vadbenim programom vas bomo vodili do optimalne telesne pripravljenosti. Skozi vadbeni program boste spoznali veliko teoretičnih in praktičnih napotkov, kako zakorakati telesno in psihično pripravljeni največjim naporom naproti.

Vaš osebni trener bo poskrbel in vam zagotovil osnovno življenjsko energijo in aktivacijo mišic ter njihov tonus, izboljšali boste funkcionalnost svojega telesa in opazili tudi estetske spremembe. Počutili se boste samozavestno, vitalno in močno.

Naši vrhunski in strokovno podkovani inštruktorji izvajajo se prilagodijo vašim potrebam in vaši telesni pripravljenosti ter ciljem.

Prilagodimo vam lahko program na shujševalni, izoblikujemo program za pridobitev mišične mase, rehabilitacijski programi, posebni programi za povečanje moči in vzdržljivosti, programi za začetnike in starejše.

Osebno trenerstvo ni omejeno na starost, spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.

Pomoč osebnega trenerja je nenadomestljiva predvsem na začetku vadbenega procesa, saj sta demonstracija in nadzor izvedbe posameznih vaj vadečega zelo pomembna za njegov napredek in učinkovitost vadbe.

Osebno trenerstvo ni omejeno na starost, spol ali status, namenjeno je vsem, ki se zavedajo pomena pravilnega pristopa k vadbi.